Dugotrajni pljesak mostarske publike za tri romantične priče

Kazališni program jubilarnoga 25. Mostarskog proljeća – Dana Matice hrvatske počeo je predstavom Hotel Nostalgija (Plaza) autora Neila Simona, u režiji Nine Kleflin, koju je izvela Kazališna skupina Lectirum iz Zagreba.

Na Maloj sceni Hrvatskoga narodnog kazališta još jednom su svoje vrhunsko glumačko umijeće pokazali Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Zijad Gračić i Mladen Čutura.

Gledatelji su mogli uživati u romantičnoj komediji u tri čina, odnosno tri različite ljubavne priče.

Kroz predstavu se publika tako prvo uživjela u priču bračnoga para koji se na svoju 35. obljetnicu braka sastaje u istom apartmanu u kojem je provelo prvu bračnu noć, potom je uslijedio susret filmskog producenta i njegove mladenačke ljubavi, dok se treća priča u predstavi vrti oko bračnog para koji udaje kćer.

Nakon ovih romantičnih, ali itekako životnih priča u kojima se može prepoznati i svatko od nas, glumci su nagrađeni velikim dugotrajnim pljeskom.

Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Zijad Gračić i Mladen Čutura kazali su kako su oduševljeni Mostarom, ali i prijamom ovdašnje publike.

Inače, predstava Hotel Nostalgija (Plaza) nastala je kao rezultat nastavka uspješne suradnje Mostarskoga proljeća s HNK Mostar.

 

FOTOGRAFIJE: Marin Knezović